Sveitsin pääsarja NLA:ssa pelaava Zürich Lions on rakentamassa ensi kaudeksi kovaa rosteria.

Seura on Tages-Anzeiger -lehden mukaan kosiskellut riveihinsä siirtotakarajalla Florida Panthersista Toronto Maple Leafsiin kaupattua hyökkääjä Denis Malginia sekä New Jersey Devilsin puolustaja Mirco Müelleria. Sveitsiläiskaksikon NHL-sopimukset umpeutuvat kesällä.

– Olen yhteydessä heidän agentteihinsa. Mutta mikäli Severin Blindenbacher, Tim Berni sekä Pius Suter jatkavat, olemme valmiit (ensi kauden joukkueen suhteen), ZSC:n seurapomo Sven Leuenberger pyörittelee.

Tämän kauden Zürich-tähdistä Suter ja Berni ovat vahvasti matkalla kohti NHL:ää. Sveitsin alle 20-vuotiaiden maajoukkuekapteeni Bernin tulevan kauden osoite on suurella todennäköisyydellä miehen NHL-oikeudet omistava Columbus Blue Jackets, jonka GM Jarmo Kekäläisen uskotaan olevan jo lähellä sopimusta 20-vuotiaan nuorukaisen kanssa.