JYP tiedottaa tehneensä kuusi pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Jyväskyläläisjoukkueen paidan pukevat päälleen hyökkääjät Patrik Puistola, Severi Lahtinen, Samuel Helenius ja Mikko Salmio. Puolustus vahvistuu Aleksi Salosella ja Joni Jurmolla.

Kiinnostavin vahvistuksista lienee 19-vuotias Puistola.

Puistola on Tapparan kasvatti, joka kiekkoili päättyneellä kaudella tamperelaisryhmän lisäksi Liigassa Jukureisssa ja KooKoossa.

Carolina Hurricanesin kesän 2019 NHL draftin kolmannella kierroksella nappaama Puistola on nuorten maajoukkueiden vakiokasvo.

– Puistola omaa kansainvälisen huippupelaajan potentiaalin ja uskon vahvasti siihen, että hän tulee lyömään itsensä läpi liigatasolla kahden seuraavan kauden aikana, toteaa JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Mielenkiintoinen hankinta on myös Pelicansista Jyväskylään saapuva Lahtinen, joka summasi toissa kaudella 50 Liiga-ottelussa 22 tehopistettä, mutta päättynyt sesonki meni mönkään alkukaudesta tulleen ylävartalovamman vuoksi.

– Lahtisesta saamme joukkueeseen yhden tämän sarjan kiekollisesti taitavimmista ja luovimmista pelaajista. Lahtisen kiekollinen taitavuus on poikkeuksellista ja uskon hänen pystyvän kehittämään JYPissä kokonaisvaltaista pelaamistaan ja sitä kautta ottamaan myös vastuullisen hyökkäyssuunnan rooliin tulevalla kaudella, Viitanen toteaa.