Lähde: Ruotsalaislegenda Henrik Lundqvistin ura NY Rangersissä ohi – ”He ovat tehneet päätöksensä”

© Kuva: Getty Images

Ruotsin maajoukkueen maalilla sekä olympia- että MM-kultaa voittanut maalivahtilegenda Henrik Lundqvist on mitä suuremmalla todennäköisyydellä pelannut viimeisen pelinsä New York Rangersin maalinsuulla.

NY Postin sisäpiiritoimittaja Larry Brooks kertoo, että venäläiskaksikko Igor Shestjorkin ja Aleksandr Georgijev ovat otteillaan pakottamassa Rangersin ostamaan ruotsalaisikonin ulos sopimuksestaan vuosi ennen sen päättymistä.

– Rangers on tehnyt päätöksensä. Tämän takia en näe Lundqvistin pelaavan sopimuksen viimeistä vuotta. Mielestäni Shestjorkin-Lundqvist -kaksikko olisi toiminut hyvin, mutta seurajohto ei uskonut tähän. Sen takia Lundqvistin sopimus ostetaan ulos. Vielä ei ole mitään tietoa siitä, jatkaako Lundqvist uraansa muualla vai haluaako hän lopettaa kokonaan. Tuskin hän itsekään tietää vielä, mitä haluaa tehdä ensi kaudella, Brooks vihjaa kirjoituksessaan.

Päätöstä voitaisiin pitää sikäli ymmärrettävänä, että 38-vuotiaan Lundqvistin ensi kauden 8,5 miljoonan dollarin palkka on täysin yliampuva miehen nykytasoon nähden. Ruotsalainen pelasi tällä kaudella Rangers-maalilla 30 ottelua vaatimattomalla torjuntaprosentilla 90,5.


PÄIVÄN VIHJE: TPS – HIFK

HIFK vierailee Turussa – jatkuuko ylivoimapelaamistaan parantaneen TPS:n voittokulku?