TPS aloittaa yt-neuvottelut – seurapomo: ”Jotta Turussa pelattaisiin Liiga-kiekkoa ensi kaudellakin…”

© Kuva: Juha Tamminen

HC TPS sekä Turku Live ilmoittivat maanantaina aloittavansa kaikkia toimihenkilöitään koskevat yt-neuvottelut.

Poissa neuvottelujen piiristä ovat ainoastaan HC TPS:n urheilutoimi sekä joukkue.

– Lähdimme päättyneeseen kauteen jatkamaan tuloksen parantamista muutaman edellisen kauden tapaan, mutta valitettavasti kaudesta tuli kuitenkin sekä urheilullisesti, että taloudellisesti raskas, toimitusjohtaja Santtu Jokinen avaa tilannetta seuran kotisivuilla.

– Katsojamäärien romahtaminen johti raskaisiin taloudellisiin tappioihin, noin kahden miljoonan euron verran. Tämä yhdistettynä koronavirusepidemian luomaan epävarmuuteen, pakottaa meidät taloudellisiin säästötoimiin, jotta Turussa pelattaisiin Liiga-kiekkoa ensi kaudellakin. Tämä on erittäin kova päätös meille, mutta tässä tilanteessa meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, Jokinen kertaa surullista tilannetta.

TPS:n arvion mukaan mahdolliset määräaikaiset lomautukset tulisivat kestämään enintään 90 päivää. Jos irtisanomisiin jouduttaisiin, ne voisivat tulla kohdistumaan HC TPS:ssä ja Turku Livessä yhteensä enintään neljään työntekijään.


PÄIVÄN VIHJE: TPS – HIFK

HIFK vierailee Turussa – jatkuuko ylivoimapelaamistaan parantaneen TPS:n voittokulku?