KalPa-hyökkääjä Balazs Sebok nousi päättyneellä kaudella joukkueensa ykkössentteriksi. Sesonki tuotti Liiga-uran piste-ennätyksen, kun 59 ottelun saldo oli komea 8+33=41.

Tällä hetkellä 25-vuotias Sebok on kotimaassaan Unkarissa. Budapestissä asusteleva taituri on pysytellyt viimeiset viikot lähinnä asunnossaan. Kaikki paikat ovat hänen mukaansa koronaviruspandemian vuoksi Suomen tapaan kiinni.

Sebok kertoo päättyneen kauden esitysten taustalla olevan hyvin yksinkertaiset, jopa kliseiset syyt.

– Olin terveenä koko kauden. Aiemmin oli ongelmia sen kanssa. Tein hyvän kesätreenin ja kuitenkin aloitin aika huonosti. Startti ei ollut niin hyvä kuin halusin, mutta kun kausi eteni, niin minullekin löytyi hyvä ketju. Sen kanssa koko paketti toimi hyvin, ja joukkuekin pelasi hyvin, Sebok toteaa Liigan virallisella nettisivulla.

Tulevalle kaudelle löytyy myös yksi selkeä parannuskohde: maalinteko. Osumia syntyy syöttömääriin verrattuna toistaiseksi melko vähän.

– Yritän tehdä enemmän maaleja enemmän kuin viime aikoina. Se on ollut tavoitteena, mutta kyllä yritän aina löytää vapaan mailan, jos se vaan löytyy. Olemme (valmentaja Tommi) Miettisen kanssa jumpanneet aika paljon, että pitäisi vetää enemmän ja laittaa kiekkoa maalille, koska siellä tapahtuu hyviä asioita. Syöttöjäkin tulisi minun ”ribareista”. Yritän parantaa ensi kaudella tuossa osastossa, Sebok toteaa.