Lukko tiedottaa nettisivullaan rustanneensa sopimukset nuorten puolustajalupausten Luka Nymanin ja Noel Pietilän kanssa.

18-vuotias Nyman siirtyy Raumalle Itävallasta RB Hockey Junioreista. Jokerit-kasvatti on tuttu nimi juniorimaajoukkueista. Nuorukaisen joukkueeseen tuloa helpottanee raumalaisryhmästä jo löytyvä isoveli, Nuorten Leijonien vuoden 2019 maailmanmestari Linus Nyman.

Nymanin tuore diili on 1+2-vuotinen, jossa optiovuodet ovat seuralla.

19-vuotias Pietilä saapuu puolestaan Lukkoon HIFK:sta ja hänen diilinsä on mallia 2+1 vuotta.

– Molemmat tulevat näyttämään osaamistaan ja taistelemaan paikasta liigajoukkueesta. Varmaan realistista on, että suurin osa kaudesta menee A-junioreissa. Ei näistä kuitenkaan koskaan tiedä sillä nuoret jätkät voivat kehittyä nopeasti eteenpäin, seuran urheilujohtaja Kalle Sahlstedt toteaa ja jatkaa:

– Kaksi nuorta potentiaalista liigapelaajaa lisää organisaatioon tappelemaan pelipaikasta. Sen aika näyttää kuka pelaa liigassa ja kuka A-junioreissa. On erittäin hyvä asia, että meillä on puolustuspäässä aika montakin nuorta kaveria taistelemassa pelipaikoista. Se luo aina positiivista kilpailua seurassa.