Tappara-puolustaja Ben Bloodia on kohdannut suru-uutinen. Hän jakoi Twitterissä Edinan poliisivoimien twiitin, jossa muistettiin menehtynyttä eläköitynyttä poliisia, David Bloodia.

– Tämä on isäni isä. Olen niin ylpeä, kun saan kutsua häntä vaarikseni. Hän oli hieno esimerkki miehille kaikkialla, kuinka käyttäytyä. Hän opetti minulle todella monta asiaa. Soittakaa isovanhemmillenne ja sanokaa kiitos, Blood kirjoittaa.

Menehtynyt David Blood työskenteli Edinan poliisivoimissa vuosina 1958-90. Twiitin mukaan hän oli aikansa parhaita etsiviä ja työskenteli monissa aikakauden suurimmista tutkinnoista.

Benny Blood

@BennyBlood24
This is my dad’s dad. I am so proud to say he’s my grandpa. A great example for men everywhere on how to act & behave. He helped in teaching me so many lessons. Call your grandparents, say thank you.
❤️❤️❤️❤️❤️

Edina Police Department

@EdinaPolice
We regret to inform of the passing of Detective David Blood (EPD 1958-1990). He was one of the best detectives who worked major cases in that era. Rest easy badge #143, we have the watch from here. 🇺🇸 #PoliceHistory@edinahistory⁩ ⁦@EdinaMN