Leijonien kevään 2019 kultapuolustaja Niko Mikkola koki aiemmin keväällä tylyn kohtalon, kun hänet lähetettiin St. Louis Bluesista farmiin joukkueen hankittua kanadalaispakki Marco Scandellan Montreal Canadiensista. Kultaleijona ehti pelaamaan ylhäällä viisi peliä pistein 0+1=1 (+3).

Nyt NHL:n nettisivuilla tiedotettiin, että puolustaja on rustannut viime kesän Stanley Cup -voittajan kanssa pitkän, nelivuotisen jatkon.

Pitkä lappu on raamikkaalle kanadalaisitalialaiselle luultavasti helpotus, sillä aiemmin tällä kaudella hän on pelannut Habsin lisäksi Buffalo Sabresissa. Tuoreimman kaupan arvo on 3,275 miljoonaa dollaria kaudessa.

Puolustaja on luutinut Bluesin takalinjoilla 11 ottelussa pistein 0+1=1 (+4). Koko kauden saldo on 62 pelin jälkeen 4+9=13 (+14). Pelaaja on kookas, vajaat kaksimetrinen lähes ja satakiloinen.