Jokereille kova menetys: Pitkään kapteenina toiminut maajoukkuemies lähtee muualle – ”Joka päivä oli ilo tulla hallille”

© Kuva: Pekka Rautiainen

Jokerit tiedotti nettisivuillaan, että se menettää pitkäikaisen kipparinsa Peter Reginin muualle. Tanskalaissentteri pelasi narripaidoissa kaudesta 2015-16 kuuluen jokaisella sesongilla kapteenistoon. Neljällä noista hän oli kapteeni.

Regin muistaa sen, kun silloinen päävalmentaja Jukka Jalonen löi miehelle kipparin C-kirjaimen rintapieluksiin.

– Se oli tunteikas hetki, koska kunnia oli niin iso. Tiesin, ettei yksikään ulkomaalaispelaaja ollut ikinä aikaisemmin ollut kapteeni täällä. Olen ylpeä, että sain olla kapteenina neljä vuotta.

Tanskalainen pelasi narripaidoissa 262 runkosarjan peliä tehoin 61+116=177 (+36), lisäksi vyölle kertyi 33 pudotuspeliottelua pistein 5+12=17 (-5).

– Joka päivä oli ilo tulla hallille, myös vaikeina aikoina. Se on varmasti asia, jonka otan mukaani, koska tämä todella tuntui kodilta heti alusta alkaen ja oli minulle onnellisuuden paikka.

– Olen tietysti tällä hetkellä surullinen, etten jatka Jokereissa, mutta elämä jatkuu. Tiesin, että tämä hetki olisi edessä jossain vaiheessa, tunnelmoi pelaaja, joka myöntää samalla ikävän iskevän kanssapelaajia ja koko henkilökuntaa kohtaa.

– Kun matkustaa paljon ja viettää aikaa yhdessä, ihmisistä tulee enemmän kuin työkavereita. Olen luonut elinikäisiä ystävyyssuhteita monen kanssa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.