Liigassa 132 ottelua Lukossa, TPS, Bluesissa, Ilveksessä ja KooKoossa tehoin 9+29=38 (-4) pelannut Juuso Rajala (arkistokuvassa) jatkaa uraansa toisaalla Euroopassa ja alasarjassa.

Tehohyökkääjä pelaa ensi kaudellakin Saksan kakkossarjassa, DEL2:n Bayreuth Tigersissa. Seura tiedottaa asiasta kotisivuillaan.

– Juuso tuntee olonsa hyväksi ja luotan siihen, että hän voi vielä jopa parantaa. Siksi olemme erittäin iloisia siitä, että hän jatkaa pelejään Bayreuthissa, maanmies, luotsi Petri Kujala kertoo.

Rajala aloittaa seurassa kolmannen kautensa. Kaikkiaan 100 runkosarjapelissä hän on iskenyt tehot 28+81=109 (+12), lisäksi neljä karsintapeliä toivat vuosi sitten tehot 0+2=2 (+1). Nyt päättyneellä kaudella Rajala iski pinnoistaan peräti 66 kappaletta.

– Pöydällä oli muutama muukin tarjous. Tämä päätös perustui siihen, että Beyreuthissa organisaatio pitää pelaajia hyvänä, kertoo Rajala.

– Kahdella viime kaudella meillä on ollut hyvä joukkue ja upeita kundeja.

Nyt Suomessa oleva 31-vuotias Rajala pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Suomessa hyökkääjän taitoja on todistettu edellisen kerran sesongilla 2015-16 KooKoossa.