Patrik Laineen poikkeuksellinen laukaus on noussut keskustelunaiheeksi myös koronaviruksen aikana.

Winnipeg Jetsissä aiemmin apuvalmentajana toiminut Todd Woodcroft kertoi The Scoren Puck Pursuit -podcastissa, että Laine teki häneen harjoituksissa suuren vaikutuksen, etenkin mahtavalla laukauksellaan.

– Monet eivät ymmärrä, kuinka fyysisesti vahva Laine on. Jos sulkee silmänsä ja ajattelee Lainetta laukomassa kaarelta, niin hän laukoo kiekon verkosta läpi. Olen nähnyt sen monesti, Woodcroft paljastaa.

Entisen Jets-luotsin mukaan Laine sopeutui NHL:ään ja Winnipegin joukkueeseen yllättävän nopeasti, vaikka olikin 18-vuotiaana aivan uudessa ympäristössä.

– Muistan ensimmäisen keskustelun hänen kanssaan, kun hän sanoi: ”Toivottavasti pääsen tähän joukkueeseen”. Hän arvosti paljon NHL:ää ja teki heti useita maaleja, vaikkei ollut vielä mukavuusalueellaan puhuessaan englantia tai vastatessaan kysymyksiin. Hän on kuitenkin yksi hauskimmista nuorista, joita olen tavannut, Woodcroft kehui.

Woodcroftin kommenteista kirjoitti Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.