Sveitsiläisjoukkue Zürich Lions tiedottaa nettisivuillaan, että sen kokoonpanossa tapahtuu suurta myllerrystä.

Se on esimerkiksi vapauttanut koko maalivahtikolmikkonsa, eli Joni Ortion sekä kaksi muuta, Daniel Gunternin ja Fredrik Pettersson Wentzelin muille maille.

Suomen mestari Ortion pahvi olisi loppunut NLA-porukassa muutenkin tähän kevääseen. Turkulaislähtöinen kassari ehti edustaa Lionsia yhden kauden ajan. Hän on ollut viime ajat melkoinen kiertolainen, sillä 2013 syksyn jälkeen Ortio on pelannut rapakon takana muun muassa NHL:ssä ja AHL:ssä sekä SHL:ssä ja KHL:ssä.

Joukkueesta lähtee myös moni muu pelaaja, muun muassa pakki Topi Jaakola. 36-vuotias konkari siirtyi laumaan Pelicansista kesken kauden. Maailmanmestari ehti pelata joukkueessa vain yhden pelin pisteittä (+2).

Zürich voitti kesken jääneen NLA:n runkosarjan.