IS: Marko Anttilalta hulvaton kuittaus NHL-toimittajan arvosteluun: ” ”Bobi” Lehtonen mut tähän koko hommaan varmaankin suolasi”

© Kuva: Getty Images

Leijonien MM-kultakapteeni Marko Anttila on vastannut The Athletic-lehden toimittaja Scott Wheelerin aiemmin tällä viikolla lataamaan tylyyn mielipiteeseen.

Wheelerin arvio oli, ettei ”Mörkö” osaa lainkaan pelata jääkiekkoa.

– Hän vain on jäällä, kyyristyneenä mailansa päälle, liukumassa ympäriinsä. Hän on legenda siitä, että on pysynyt näin kauan huipputasolla, toimittaja vuodatti. (lue lisää täältä)

Anttila vaikuttaa ottaneen tapauksen huumorilla.

– ”Bobi” Lehtonen mut tähän koko hommaan varmaankin suolasi, pistetään hänen piikkiinsä. Kiitos vaan Mikko! Anttila veistelee Ilta-Sanomille.

Leijonasankari viittaa kommentillaan NHL-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa solmineeseen entiseen Jokerit-joukkuetoveriinsa Mikko Lehtoseen, jonka otteita hän epäilee Wheelerin alkujaan tarkkailleen.

Anttila kertoo, ettei ole kuullut Wheeleristä aiemmin, saati lukenut tämän juttuja.

– Tietääkö hän mikä pelirooli minulla on ja niin edelleen, Anttila pohtii.

Lempäälän kiekkojätti toteaa, ettei yleensä lue juurikaan itsestään kirjoitettuja juttuja.

– Niistä saa lähinnä vain oman päänsä sekaisin, harvemmin niistä ainakaan itselleen hyötyä saa. Nuorempana tuli juttuja luettua enemmän ja varmaankin se kuuluukin uralla niin sanotusti prosessiin, Anttila toteaa.