Nimeään vaihtanut Joensuun Kiekko-Pojat on tiedottanut uusista pelaajahankinnoista. Seura saalisti vapailta markkinoilta neljä uutta vahvistusta.

Tapparan junioreissa pelannut Leevi Nikkinen siirtyy seuran vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella. Hän pelasi menneellä kaudella 39 ottelua A-nuorten SM-liigassa torjuntaprosentilla 89,7.

Nimekkäin kaappaus Kiekko-Pojilta on Olli Korhonen, joka siirtyy seuraan KooKoo-paidasta. 21-vuotias hyökkääjä on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata jo runsaasti Liiga-otteluita. 66 matsissa nuorukainen on kerännyt tehot 3+4=7.

Mestiksestä Kiekko-Pojat on rekrytoinyt puolustaja Santeri Koposen ja hyökkääjä Valtteri Lipiäisen. 22-vuotias Koponen pelasi viime kaudella Peliitoissa 39 ottelua tehoin 2+9=11, kun taas Lipiäinen pelasi Ketterässä 43 ottelua tehoin 10+24=34.