Mestis-joukkue Kiekko-Vantaa tiedotti kotisivuillaan, että se on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Jarkko Pynnösen kanssa. Pakki on pelannut viime kausina Liigaa ja Nuorten SM-liigaa Pelicansissa sekä Mestistä Peliitoissa.

– Hienoa, että saimme Jarkon Vantaalle ensi kaudeksi. Jarkko tulee olemaan iso palanen meidän joukkuetta ja hän tuo kokemusta ja johtajuutta nuoreen alakertaan, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoi.

– Jarkko on urheilullinen ja monipuolinen pakki.

Lahtelaislähtöisen pakin varressa on pituutta 186 senttiä ja painoa 85 kiloa. Pynnönen pyrkii olemaan mahdollisimman monipuolinen, ja lisäksi hän pyrkii edistämään peliä helpoilla syötöillä. Pelaajan vahvuudet ovat puolustuspäässä.

– Hyvillä mielin tulen Vantaalle. Innostunut fiilis. Koko ura tähän mennessä on mennyt Lahdessa, niin nyt on kiva päästä näkemään myös uutta. Tuntuu, että olen ensimmäistä päivää menossa kouluun, pelaaja veisteli.

– Halusin päästä urheilulliseen jengiin, josta jätkiä on päässyt Liigaan. Sillä oli myös iso merkitys, että täältä oltiin todella kiinnostuneita. Täällä on hyvät puitteet ja muutenkin hyvä draivi päällä.

Pakki iski Pelicansissa 89 runkosarjan pelissä tehot 4+6=10 (-12).