Liigan ensi kaudesta loistavan oloisia signaleeja – poikkeusvaihtoehdotkin huomioitu

© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Liigan nettisivuilla tiedotetaan, että sarja ja sen seurat ovat tiiviissä yhteistyössä rakentaneet sarjaohjelmaa ensi kaudelle, jonka on määrä alkaa syyskuussa. Nykyisillä suunnitelmilla sarjassa pelataan normaalit 60 runkosarjapeliä.

Pudotuspelit sen sijaan saattavat venyä ensi keväänä normaalia pidemmälle. Normaalisti mestaruus on ratkennut pääsiäisen ja vapun välillä huhtikuussa.

Toki nykytilanteessa mahdollista on, että sarjakausi voi alkaa tai päättyä myöhemmin tai ääritapauksessa tiivistyä pudotuspelejä myöten. Lisäksi on mahdollista, että joukkueiden areenoilla on kauden aikana käytettävissä vain osa yleisökapasiteetista.

Yksi nykyarkea käsittelevä oleellinen tieto on se, että ottelutapahtumissa tullaan ottamaan käyttöön erityisjärjestelyitä yleisön, joukkueiden ja henkilökunnan liikkumisen osalta. Hygieniaan tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota.

Signaalit ovat joka tapauksessa hyviä syksyä kohti mentäessä, vaikka eri variaatiot on pakko nostaa esille.

– Olemme jatkuvassa yhteistyössä terveysviranomaisten sekä Liiga-seurojen lääkärien kanssa. Haluamme varmistaa, että kauden alkaessa kaikilla osapuolilla on sekä riittävä tieto että selkeät toimintaohjeet turvallisuuden takaamiseksi, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoo.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.