Mitä ihmettä? Kimanttia: Ossi Väänänen paljasti: tarjoili NHL-supertähdelle nolon suihkuesityksen: ”Mua kaduttaa, kun mä kerron tän”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Viimeisimmässä Kimanttia-podcastissa Antti Mäkisellä ja Kimmo Timosella oli naurussa pidättelemistä, kun vieraaksi saapui Ossi Väänänen.

Entinen huippupuolustaja kertoi yhden melko nolon paljastuksen kaudelta 2000-2001, kun hän edusti Phoenix Coyotesia.

Väänänen oli mennyt yhden harjoitusottelun jälkeen suihkuun Jeremy Roenickin kanssa, jossa Coyotes-tähti oli saanut suomalaiselta yllättävän esityksen.

– Päädyin Roenickin kanssa kahdestaan suihkuun. Se oli mulle silloin vielä vähän mystinen hahmo ja NHL:n supertähti. Mua kaduttaa, kun mä kerron tän. Mutta katsoin vasemmalle Roenickia, sitten se katsoi mua, enkä tiedä, mistä mulle tuli edes mieleen, mutta kysyin: ”You wanna see the bomb?” (Haluatko nähdä pommin?).

– Sitten se katsoi mua vähän ihmeissään ja nyökkäsi. Sitten vedin ässän hihasta ja näytin sille ”pippelitemppupommin”, jossa pidät vähän kiinni tuosta (peniksen) edestä, pisutat ja sitten se paisuu ja vähän niin kuin räjähtää (kun päästät otteesta irti).

– Mä en tiedä, miksi mä tein sen. Enkä ole ylpeä tästä. Mutta kumminkin mä sen tein. Roenick oli seurannut tarkkaan koko tilanteen ja seuraavaksi hän katsoi mua, pyöritti päätään ja sanoi: ”You’re a fucked up kid”. (Sä olet jätkä sekaisin), Timonen kertoi podcastissa Antti Mäkisen ja Kimmo Timosen nauraessa koko ajan taustalla.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS