HIFK:ssa huippukauden pelanneen hyökkääjä Teemu Turusen tuleva seura on vielä toistaiseksi hämärän peitossa.

24-vuotias Turunen summasi päättyneellä kaudella 43 ottelussa upeat 51 (21+30) tehopistettä ollen HIFK:n sesongin ykköspistemies ja taituria on aiemmin viety vahvimmin Sveitsin pääsarjaseura HC Davosiin.

Venäläislehti Sport Business Gazetan mukaan mahdollinen joukkue saattaisi olla myös KHL:n Barys Nur-Sultan.

Kazakstanilaisseuran ympärillä on pyöritetty viime aikoina melkoista huhumyllyä varsinkin ryhmän tulevan päävalmentajan osalta ja tuolille on tarjottu suomalaisista ainakin Kari Jalosta, Ari-Pekka Seliniä, sekä Ville Peltosta.

Leijonistakin tutulla Turusella oli optio HIFK:n kanssa myös tulevasta kaudesta, mutta pelaaja hyvästeli joukkueen kannattajat jo aiemmin seuran nettisivulla. (lue uutinen täältä)