Ruotsin pääsarja SHL:n asiantuntija, selostaja Teppo Laaksonen heitti Twitter-tilillään spekulaationsa Jesse Puljujärven tulevaisuudesta.

Äskettäin vastaavaan aiheeseen tarttui myös Edmonton Journalin toimittaja Jim Matheson. Hän ei usko, että Liigan 56 pelissä tehot 24+29=53 (+30) latonut suomalaistykki siirtyisi esimerkiksi spekulaatioissa olleeseen NHL:n Florida Panthersiin, tai mihinkään muuallekaan.

– Puljujärvellä on työkaluja ja kokoa, mutta peliälyssä on puutteita, toimittaja latasi.

Mihin alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari sitten menisi? Selostaja Laaksonen heitti ilmoille mielenkiintoisen idean.

Teppo Laaksonen

@LaaksosenTeppo
En ole ainoa joka on sanonut että Jesse Puljujärvelle #SHLfi voisi olla hyvä steppi. Tällä hetkellä jopa harvinaisen monta joukkuetta jossa voisi olla käyttöä juuri hänen kaltaiselle pelaajalle. Esim. Färjestad, Skellefteå, Linköping, Leksand...

– En ole ainoa, joka on sanonut, että Jesse Puljujärvelle SHL voisi olla hyvä steppi. Tällä hetkellä on jopa harvinaisen monta joukkuetta, jossa voisi olla käyttöä juuri hänen kaltaiselle pelaajalle, Laaksonen spekuloi.

Vaihtoehtoja on muutamia.

– Esimerkiksi Färjestad, Skellefteå, Linköping, Leksand…

Jokaisessa voisi olla tarvetta tällä hetkellä yhdelle laiturille.

Näistä joukkueista Färjestad oli Ruotsin pääsarjan runkosarjassa viime kaudella kakkonen, Skellefteå nelonen, Linköping 11:s ja Leksand 13:s. Puljujärvelle olisi tarjolla parhaimmillaan todellisia menestyssaumoja.