Liigaan palannut Jonne Virtanen puolustaa valmentajakonkaria tulisesti: ”13 kauden päävalmentajakokemus liigast”

© Kuva: Ilari Isotalo

Jonne Virtanen palaa Liigaan kiekkoiltuaan viime kauden Tanskassa. Raamikas hyökkääjä on Sportille vahvistus jäällä, mutta Virtanen tunnetaan myös Liigaan mielenkiintoa tuovana väriläiskänä, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään.

Viimeisin esimerkki tästä nähtiin torstaina, kun Virtanen puolusti Sportin päävalmentajaa, Risto Dufvaa Twitterissä. Hän kirjoitti oman vastineensa Jatkoaika.comin näkemykseen, jonka mukaan Sportin hankkima puolalaispakki Marcin Kolusz on osoitus siitä, ettei Dufva tunne Liigan vaatimustasoa.

– Puolan kaveria en tunne mut ”Dufva ei hahmota liigan vaatimustasoa” ni sil o 13 kauden päävalmentajakokemus liigast, valittu vuoden päävalmentajaks, voittanu suomenmestaruuden, kasan muita mitallei ja muutan muun mitallin majusta, ni kertoo jotain muuta? Virtanen tykitti.

Dufvan palkintokaappi on tosissaan pullollaan arvometallia. Hääneltä löytyy miesten tasolla olympialaisista hopeaa ja pronssia, suomenmestaruus sekä MM-hopeaa ja -pronssia.

Kohua herättänyt puolalaishankinta Kolusz on pelannut kotimaansa pääsarjassa vuodesta 2009 asti. Viime kaudella 35-vuotias pakki nakutti 44 ottelussa tehot 8+21=29.