Lukko tiedottaa tehneensä yksivuotisen sopimuksen keskushyökkääjä Daniel Audetten kanssa.

24-vuotias Audette on pelannut viimeiset viisi kautta AHL:ssä ja päättyneellä sesongilla syntyi Springfield Thunderbirdsin paidassa 58 ottelussa tehot 13+25=38.

– Meille tulee erittäin taitava pelaaja. Danielia voisi kuvailla klassiseksi peliätekeväksi sentteriksi, joka tykkää olla paljon kiekossa. Pelisilmä on mun mielestä aivan huipputasoa. Näkee kentän hyvin ja osaa syöttää, toteaa raumalaisseuran urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

Viime kauden jälkeen Lukon sentteriosastolta poistuivat sarjan parhaan sentterin Justin Danforthin lisäksi Pathrik Westerholm ja Tapio Laakso. Sahlstedt kuitenkin uskoo Audetten ratkaisevan ainakin osan ongelmista.

– Tiesimme, että Danforth lähtee ja kun lähdet siihen etsimään pelaajaa tilalle, niin tilanne ei ole mikään ruusuinen. Mä olen todella tyytyväinen, että Audette löydettiin ja hän meille halusi tulla. Jopa hieman yllätyin, että saimme hänet. Ensimmäisen kerran kun otin yhteyttä jäi olo voiko tällainen pelaaja meille tulla, Sahlstedt naurahtaa.

Urheilupomo ei säästele odotuksissaan.

– Näkisin, että nyt on sellainen pelaaja, että jos vaan pysyy terveenä ja viihtyy täällä niin kaiken mennessä nappiin odotan hänen olevan aivan liigan kärkisenttereitä tulevalla kaudella. Odotukseni ovat korkealla.