Kaapo Kähkönen nousemassa NHL-ykkösvahdiksi jo pudotuspeleihin? Valmentajalta lupaava kommentti

© Kuva: Getty Images

23-vuotias Kaapo Kähkönen valittiin tällä kaudella AHL:n parhaaksi maalivahdiksi. Hän pelasi 34 ottelussa torjuntaprosentilla 92,7, ja ensi kaudeksi hänestä odotetaan jo vakiokasvoa Minnesota Wildin NHL-joukkueen puolelle.

NHL-kutsu saattaa tulla kuitenkin jo nopeammin. Minnesota pelaa pudotuspelikarsinnoissa Vancouver Canucksia vastaan, kunhan kausi saadaan taas käyntiin. Minnesotan valmentajalta Dean Evasonilta kysyttiin Kähkösen mahdollisuuksista päästä pelaamaan ratkaisupeleissä.

– Kuka tahansa meidän harjoitusleiriltä on mahdollisuus. Jätkä joka pääsee maaliin on se jätkä, joka on sinä iltana paras. Jos se on Alex Stalock, Devan Dubnyk tai Kähkönen, sillä ei ole mitään väliä meille, Evason kommentoi.

NHL-toimittaja Michael Russo näkee hyvän syyn peluuttaa Kähköstä jo tällä kaudella.

– Voi myös käydä järkeen peluuttaa Kähköstä, jotta Wildin GM Bill Guerin voi paremmin nähdä, onko Kähkönen valmis ykkös- tai kakkosvahdiksi kaudelle 2020-21, Russo kirjoittaa.