Vauhdissa 18-vuotias Teemu Selänne: Mestis-seura tarjoaa yli 30 vuoden takaisen värikkään ottelun!

© Kuva: Ilari Isotalo

Kiekkofaneille on tarjolla nostalgista viihdettä, kun Mestis-seura Imatran Ketterä esittää yhdessä Trailblazers eSportin kanssa tulevana keskiviikkona (10.kesäkuuta) klassikko-ottelun Ketterä-Jokerit reilun 30 vuoden takaa.

Ketterä kertoo nettisivullaan julkaistussa tiedotteessa, että kaudella 1988-89 pelattu I-divisioona-ottelu esitetään modernisti e-urheilusta tutulla formaatilla ja striimataan imatralaisjoukkueen YouTube-kanavalla.

Kello 19.00 alkavan pelin selostuksesta vastaavat livenä Ketterän Mestis-ottelujen lähetyksistä tuttu Juho Kokko kommentaattorinaan Juha-Pekka Rinkinen.

Helsingistä saapuneen vierasjoukkueen väreissä nähtiin tuolloin vasta 18-vuotias Teemu Selänne, joka herätti tiedotteen mukaan huomiota ottelun jälkeisillä tempauksillaan, joten katsottavaa riittää varmasti loppuun asti.

Ilmainen ottelutapahtuma on nähtävissä Ketterän YouTube-kanavalta täältä.


PÄIVÄN VIHJE: SPARTAK MOSKOVA – JOKERIT

Kääntyykö Jokereiden kurssi Spartak Moskovan vieraana?