KHL-paluu ei sujunut odotetusti – entinen SKA-luotsi pettyi suomalaistähden esityksiin: ”Ehkä hänellä on helpompaa Spartakissa”

Hyökkääjä Jori Lehterä edustaa ensi kaudella Spartak Moskovaa, jossa vastuuta on isosti luvassa ainakin alkukaudesta.

32-vuotias keskushyökkääjä pelasi vielä kuluneella kaudella SKA Pietarissa, jossa rooli kuitenkin pienentyi kauden edetessä. SKA:n entinen valmentaja Rafail Ishmatov uskookin, että maisemanvaihto voi tehdä Lehterälle hyvää.

– Tämä ei ollut sama Lehterä, joka pelasi aiemmin Siperiassa. Viime kaudella hän palasi NHL:stä, mutta ehkä hänellä on helpompaa Spartakissa, jossa he tarjoavat hänelle enemmän peliaikaa kuin SKA:ssa, jossa kilpailu on kovempaa, Ishmatov sanoi Izvestian haastattelussa.

Menneellä kaudella Lehterä pelasi 51 ottelua, joissa hän saalisti yhteensä 30 (15+15) tehopistettä. Pudotuspeleissä konkarihyökkääjä ei päässyt lainkaan tositoimiin.