Viime kaudella Liigan jumboksi jätetty Sport tiedottaa nettisivullaan hankkineensa riveihinsä ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålbergin.

Viime vuodet SHL-seura Frölundassa kiekkoilleen 30-vuotiaan Stålbergin tuore diili kattaa tulevan kauden.

– Tämä on itselleni hieno mahdollisuus päästä suurempaan rooliin kuin olen viime kausina päässyt Frölundassa ja samalla nostaa pelini uudelle tasolle, Stålberg toteaa tiedotteessa.

Tehopisteillä laituri ei ole urallaan mässäillyt. Viime kaudella 47 ottelun saldo oli 1+2=3 ja sitä edeltävällä 45 ottelussa 3+6=9.

Stålberg on kuitenkin Frölundan väreissä voittanut kasan pokaaleja: ansioluettelosta löytyy kaksi SHL-mestaruutta, sekä peräti neljä Mestarien liiga CHL:n voittoa.

– Olen monitaitoinen pelaaja, josta tiedetään, mitä saadaan ja se pätee joka ilta. Teen aina töitä kivenkovaa. Viime vuosina olen pelannut enemmän puolustavassa roolissa, mutta nyt toivon pääseväni kehittämään enemmän hyökkäävämpää puoltani, Stålberg painottaa.

Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä hehkuttaa tuoretta hankintaa vuolaasti.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän sopimukseen. Alusta alkaen kiinnostus oli aitoa ja molemminpuolista. Pääsimme sitä kautta helposti sopimukseen, avaa Jämsä sopimuksen taustoja.

– Saimme kokeneen ammattimiehen, joka tietää tasan tarkkaan, mitä menestys vaatii. Stålberg on erittäin kova tekemään töitä joukkueen eteen, mutta omaa myös potentiaalin tehdä tulosta, kertoo Jämsä.