NHL-skoutti rauhoittelee hysteriaa Jesperi Kotkaniemen ympärillä: ”Useat ihmiset panikoivat, kun…”

© Kuva: Getty Images

Useat Montreal Canadiensin fanit olivat järkyttyneitä, kun seura varasi Jesperi Kotkaniemen kolmantena pelaajana vuoden 2018 varaustilaisuudessa. Suomalaissentteri pääsi näpäyttämään epäilijöitä iskemällä tulokaskaudellaan 34 tehopistettä.

NHL-uran toinen kausi ei sujunut yhtä ruusuisesti. Kotkaniemi pelasi 36 ottelua tehoin 6+2=8. Hänet komennettiin kesken kauden AHL:ään, jossa hän pelasi 13 ottelua piste per peli -tahdilla.

Farmikomennuksen myötä floppipuheet saivat uutta vauhtia Montrealissa. Nyt kanadalaismedia TVA Sports pyysi NHL-skoutti Grant McCaggia arvioimaan seuran parhaat nuoret pelaajat. Kotkaniemen nimi oli listassa heti ensimmäisenä.

– Useat ihmiset panikoivat, kun hänet lähetettiin Rocketin riveihin, mutta ehkä hänen olisi pitänyt aloittaa kautensa siellä. Hän on vain 19-vuotias ja hänen todella tarvitsee saada lisää voimaa alakroppaansa, McCagg arvioi.

– Jesperin tapauksessa meidän täytyy odottaa vielä toiset kaksi vuotta, että näemme hänen kasvavan siksi sentteriksi, jota hänestä odotetaan. Mutta hänellä epäilemättä on kaikki työkalut siihe, että hänestä tulee kärkiketjujen sentteri.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.