Suomen suurin NHL-agenttitoimisto myyty amerikkalaisjätille – tallissa useita NHL:n supertähtiä

© Kuva: Getty Images

Suurin suomalainen NHL-agenttitoimisto Acme Worlds Sports on myyty amerikkalaiselle Wassermanille.

Suomalaisen jääkiekkoagentti Markus Lehdon yhdessä Bill Ziton kanssa vuonna 1996 perustama agenttitoimisto oli rankattu PuckPedian sivuilla 11. suurimmaksi jääkiekkopuolella toimivaksi agenttitoimistoksi. Wassermanin sijoitus listalla oli ennen kauppaa neljäs.

Lehdon lisäksi Acmen omistajiin kuului kaupantekohetkellä Simo Niiranen. Toinen perustajajäsen Zito puolestaan työskentelee nykyisin Columbus Blue Jacketsin leivissä sopimusneuvottelijana.

Wassermanin listoilta löytyy jo valmiiksi useita NHL:n supertähtiä, kuten Connor McDavid, Roman Josi sekä Auston Matthews. Acmen Wassermanin talliin nyt tuomat noin 50 NHL-pelaajaa käytännössä tuplaavat myös mm. koripallomarkkinoilla vahvasti mukana olevan amerikkalaisfirman NHL-asiakkaiden lukumäärän. Suomalaisista NHL-tähdistä Acmen asiakkaisiin kuuluvat mm. Tuukka Rask, Teuvo Teräväinen, Kasperi Kapanen, Esa Lindell sekä Jesperi Kotkaniemi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.