Tappara lähtee liigakauteen kovin tavoittein – näin kommentoi Jussi Tapola: ”Se on vielä unelma”

© Kuva: Juha Tamminen

Tapparan päävalmentajaksi palannut Jussi Tapola odottaa tulevalta kaudelta paljon.

Tamperelaisseurassa on totuttu vuosien varrella menestymään – ja odotukset ovat korkealla myös jatkossa. Tappara lähtee kauteen kovin tavoittein.

– Sen takia tätä hommaa tehdään, että oltaisiin parhaita ja pyritään voittamaan sarja. Se on vielä unelma ja kauaskantoinen tavoite. Ei meillä ole syytä alkaa himmailla ja asettaa muita tavoitteita. Se, että pystyy menestymään, on monen asian summa, ja minä olen ollut onnekas, että olen päässyt hyvään organisaatioon, minulla on ollut hyviä pelaajia ja valmentajakavereita ja hyvä organisaatio tukena. Se on mahdollistanut sen, että on menestynyt ja voinut olla mukana menestyvässä joukkueessa, Tapola kommentoi Liiga-podcastissa.

Kaksinkertaisen Suomen mestarin viime vuodet ovat olleet hyvin erilaisia. Ei siis mikään ihme, että Tapparan penkin takana on jälleen menestyksennälkäinen valmentaja.

– Ei tätä hommaa kannata tehdä, jos maha on täynnä. Sitten kannattaa tehdä jotain muuta. Minulla on sellainen tauko ja olen nähnyt toistakin puolta jääkiekosta KHL:ssä, että kun joukkue ei ole pystynyt voittamaan säännöllisesti, ja ei ole ollut riittävän vahva tietyissä asioissa, ei arkikaan ole ihan niin ruusuista aina ole. Siinä mielessä osaa arvostaa sitä, että on riittävän hyvä joukkue ja kilpailukykyinen organisaatio, jolloin voittaminen on mahdollista, kunhan kaikki palaset loksahtavat kohdalleen, Tapola sanoo.

Lähteet: Liiga-podcast, Liigan sivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.