Liiga-kiekkoa pelataan jälleen Tallinnassa – mukaan kaksi uutta seuraa: ”Viron kiinnostavin liigajoukkue”

© Kuva: Juha Tamminen

Tulevalla liigakaudella Tallinnassa pelataan tuttuun tapaan kaksi liigaottelua.

Tällä kertaa naapurimaassa tositoimiin pääsevät Lukko ja HIFK sekä Pelicans ja JYP. Ottelut pelataan 30. tammikuuta Tondiraba Areenalla.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että nimenomaan JYP ja HIFK ovat uusina joukkueina mukana. HIFK tuo helsinkiläisenä seurana mukanaan varmasti suuren joukon kannattajia, kun taas JYP on Viron päässä ylivoimaisesti kiinnostavin Liiga-joukkue, koska Robert Rooba on virolaisen jääkiekkoilun ykköstähti.

– Tarkoituksena on ollut uudistaa tapahtumaa joka vuosi, ja ainakaan joukkueiden osalta emme olisi voineet tälle kaudelle parempaa kattausta saada, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo Lukon sivuilla.

Tallinnassa Tondiraba Areenalla 30.1.2021:

Klo 15.30 Lukko–HIFK

Klo 20.00 Pelicans–JYP