NHL-toimittaja: Pittsburgh Penguins antamassa lähtöpassit suomalaispelurille – ”Ei ole kovinkaan pidetty”

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden toimittaja Josh Yohe uskoo, että Pittsburgh Penguinsissa puhaltavat muutosten tuulet tämän kauden päätyttyä.

Yohen mukaan ainakin sopimuksensa tähän päättävät Patrick Marleau, Justin Schultz sekä Conor Sheary eivät todennäköisesti jatka Penguinsissa.

Myös puolustaja Juuso Riikolan sopimus päättyy tähän kauteen, eikä 26-vuotiaan joensuulaisen uran jatkuminen Pittsburghissa ole millään tavalla varmaa.

– Epäilen vahvasti, että hän ei tule enää ensi kaudella takaisin – tosin onhan sekin mahdollista. Tuntuu siltä, että hän ei ole kovinkaan pidetty valmennusjohdon keskuudessa. Pengunsilla on jo ennestään vasemmalla puolella Brian Dumoulin, Marcus Pettersson sekä Jack Johnson. Täytyy vielä muistaa, että Pierre-Olivier Joseph on jo lähes NHL-valmis, joten hän voisi ottaa Johnsonin paikan vasemmalla, Yohe taustoitti.

– En näe Riikolalle enää yhtään tilaa Penguinsissa, eikä seuran valmennusjohdolla ole tarpeeksi kärsivällisyyttä häntä kohtaan, vaikka mielestäni Riikola on pelannut ihan hyvin, toimittaja jatkoi.

Riikola pelasi tällä kaudella NHL:ssä ainostaan 36 ottelua. Hän kahmi näissä peleissä tehopisteet 1+6=7.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.