TPS:n huippulupaus oli vastustajan leirissä merkitty mies – iski silti kaksi maalia: ”Ensi kaudellakin tulee tuhoa”

© Kuva: Juha Tamminen

Lauri Pajuniemi oli jo viime kaudella vastustajien papereissa merkattu mies.

TPS-hyökkääjä esiintyi talven aikana vahvasti muun muassa KooKoota vastaan, kun hän yllätti kahdesti entisen seurakaverinsa Henrik Haukelandin, vaikka TPS-selostaja Markku Silvennoisen mukaan Pajuniemen vahvuudet olivat hyvin vastustajan tiedossa.

– Kommentaattorinani ollut TPS:n B-nuorten tuore päävalmentaja Anatoli Bogdanov kertoi käyneensä KooKoon käyttämässä kopissa peliä seuranneena päivänä. Keskellä koppia oli tussitaulu, johon oli piirretty TPS:n ylivoimakuvio. Pajuniemi oli ympyröitynä ja alleviivattuna. Lisäksi hänen kohdallaan luki selvä viesti: ”AMPUU AINA!!”, Silvennoinen paljastaa TPS:n sivuilla.

Tämä ei kuitenkaan kouvolalaisia auttanut. Pajuniemi osui illan aikana kahdesti.

– Luotin vaan niin paljon omaan laukaukseeni ja luotan edelleen. Olen päässyt sitä harjoittelemaan ja voimaakin on tullut lisää, joten oletan, että ensi kaudellakin tulee tuhoa, kun pääsen ampumaan, 26 maalia viime kaudella tykittänyt Pajuniemi kertoi.