NHL-toimittaja: Mikko Rantanen saamassa seurakaverikseen todellisen supertähden – tällä ehdolla?

© Kuva: Getty Images

Tähtihyökkääjä Taylor Hallin nykyinen sopimus Arizona Coyotesin kanssa umpeutuu kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ainakaan vielä ole aloittaneet neuvotteluja mahdollisesta jatkosopimuksesta.

TSN:n NHL-asiantuntija Craig Button uskoo 28-vuotiaan kanadalaistähden siirron Colorado Avalanchen riveihin olevan jopa todennäköinen – mikäli Hall suostuu metsästämään Stanley Cupia vuoden sopimuksella.

– Colorado Avalanche – lähtekää mukaan Hall-jahtiin! Tehkää sama mitä Detroit Red Wings teki vuonna 2008 Marian Hossan kanssa ja kiinnitti hänet vuoden sopimuksella. Joukkue hävisi tuolloin Stanley Cupin finaaleissa, mutta Hossa oli avainpalanen tuon vuoden joukkuetta. Uskon, että Hall voisi tehdä täsmälleen saman Coloradolle, Button lataa.

Tällä hetkellä NHL:n suurimpien mestarisuosikkien joukkoon lukeutuvan Avalanchen kannalta Hallin kiinnittäminen vuoden pahvilla olisi kieltämättä ideaalitilanne, sillä ensi kauden jälkeen joukkueen palkkakattotilanne muuttuu huomattavasti haastavammaksi mm. tähtitulokas Cale Makarin umpeutuvasta tulokassopimuksesta sekä Gabriel Landeskogin edessä odottavasta palkankorotuksesta johtuen.

Hall Avalanchen ykkösketjussa Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen rinnalla kuulostaisi kieltämättä houkuttelevalta vaihtoehdolta!

Päivän kuumimmat lätkäuutiset reaaliajassa puhelimeesi? Seuraa meitä myös Instagramissa @leijonat_com