THN: Tämän suomalaispelaajan NHL-osakkeet kärsivät pahiten koronaviruksesta – ”Normaalioloissa…”

Koronaviruksen aiheuttama NHL:n palkkakaton jämähtäminen nykyiselleen myös kahdeksi seuraavaksi kaudeksi rokottaa pahiten tämän kauden jälkeen vapaille markkinoille päätyvien pelaajien tilipussia.

The Hockey Newsin Ryan Kenedy listasi viisi pelaajaa, joiden tulevassa sopimuksessa koronavirus näkyy selvimmin. Suomalaisista listalta löytyy siirtotakarajalla New Jersey Devilsistä Carolina Hurricanesiin kaupattu Sami Vatanen, joka ei loukkaantumisensa vuoksi ehtinyt pelaamaan runkosarjassa vielä otteluakaan uudessa seurassaan.

– Hän ei ehtinyt pelaamaan otteluakaan Hurricanesissa, mutta pääsee viimein jäälle pudotuspelivaiheessa ja voi osoittaa kykynsä kiekollisena puolustajana. Normaalioloissa liukasliikkeinen puolustaja saisi peräänsä ison liudan joukkueita, mutta tämä offseason tulee todennäköisesti olemaan rajoitetumpi, Kenedy arvioi.

– Ehkä Vatanen päätyy joukkueeseen, joka ei onnistu hankkimaan Alex Pietrangeloa, joskaan hinta ei tule olemaan niin korkealla kuin mitä se olisi voinut olla normaalina vuonna, toimittaja arvioi.

Listan muut neljä nimeä ovat Taylor Hall, Jacob Markström, Robin Lehner sekä aiemmin mainittu Pietrangelo.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille