Tuore TPS-sentteri veistelee näkyvimmistä vammoistaan – ”Kai joku ajattelee mikä lie katujen mies mahdan olla”

© Kuva: Juha Tamminen

Kokenut keskushyökkääjä Juhani Jasu kiekkoilee tulevalla kaudella TPS-paidassa.

Tapparasta saapuneen Jasun arki uudessa joukkueessa ei alkanut kaikkein helpoimmalla tavalla.

– Takareisi napsahti treeneissä kesken mäkivetojen ja sieltä katkesi jänne. Paikoiltaan lähdimme täysillä juoksemaan ja sitten se vain petti. Tunsin kyllä heti, että oli aika kova napsahdus, mutta en ajatellut siellä olisi jotain poikki mennyt. Se on nyt operoitu ja siitä pitäisi ihan toimiva peli tulla, Jasu toteaa TPS:n nettisivulla kesäkuussa tulleesta vammastaan.

Jasun mukaan tämänhetkisen ennusteen mukaan toipuminen pelikuntoon vie noin kolme ja puoli kuukautta, joten Liiga-avauksessa mies saatetaan nähdä tositoimissa.

Ennen TPS:ää Liigassa Lukkoa, HPK:ta ja Tapparaa edustanut Jasu on tullut tunnetuksi kaukalossa kovana työmyyränä, mutta ei ole loukkaantunut aiemmin vakavasti.

Tietyiltä, melko näkyviltä vammoilta Jasu ei kuitenkaan ole säästynyt. Pelaajan avatessa suunsa paljastuu aito ”kanadalaishymy”, kun muutama etuhammas puuttuu.

– Ensimmäisen kerran niihin osui harjoituksissa kiekko, kun joku ampui lämärin ja kiekko kimposi mailan kautta suoraan suuhun. Kauden verran kävin niitä hammaslääkärissä korjauttamassa, mutta kun niihin tuli aina vain uusia osumia eivätkä ne pysyneet, niin sitten se vain jäi, Jasu avaa ja jatkaa:

– Minulle teetettiin tekohampaat, joita käytin omissa häissäni, että saatiin kunnolliset kuvat otettua, mutta sen jälkeen en ole niitäkään käyttänyt. Kai sitä joku joskus ajattelee, että mikä lie katujen mies mahdan olla, mutta ei se minua haittaa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille