Leijoniinkin murtautunut suomalaispakki Jesse Virtanen (arkistokuvassa) on tällä hetkellä haluttua tavaraa, ja kaikkein eniten häntä kohtaan mielenkiintoa on osoittanut ruotsalainen SHL-joukkue Färjestad, HockeyNews kirjoittaa.

Joukkueen GM Peter Jakobssonin mukaan Virtanen on Färjestadissa pakkien toivelistalla numero yksi, mutta samalla pelaajalla on virityksiä muuallekin. Kaksi realistisinta vaihtoehtoa SHL:n perässä ovat Euroopan suursarjat, eli pakille jo ennestään tuttu Venäjän KHL sekä uusi tuttavuus, Sveitsin NLA.

Raumalla syntynyt pakki on ollut pitkään siirtohuhuissa. Kesken jääneellä tynkäkaudella hän luuti KHL:ssä Traktor Tsheljabinskin ja AK Bars Kazanin takalinjoilla, eikä Virtanen yltänyt ehkä ihan tasolleen. Ensiksi mainitussa Virtanen iski 40 pelissä tehot 5+11=16 (+7), Kazanissa tehoja kertyi 20 ottelussa mallia 0+2=2 (-8).

Färjestadia Virtanen edusti kaudet 2017-19. Sinne A-maajoukkueessa nelisenkymmentä ottelua pelannut tähti siirtyi kasvattajakaupunkinsa Rauman Lukosta.