Karu poseerauskuva: KHL-joukkueen suomalaiset saapuivat Venäjälle

© Kuva: www.hcsibir.ru

Tulevan KHL-kauden yllä leijuu edelleen runsaasti tummia pilviä.

Itäliiga kertoo tuoreessa uutisessaan, että kausi on tarkoitus käynnistää alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 2.syyskuuta, vaikka vielä toistaiseksi esimerkiksi mukana olevien joukkueiden määrästä ei ole varmuutta. (lue lisää täältä)

Sibir Novosibirskin ”suomalaisvaltuuskunta” saapui siperialaiskaupunkiin viikonvaihteessa ja seura noteerasi asian Twitter-tilillään julkaisemassaan kuvassa, jossa pelaajanelikko Harri Säteri, Jyrki Jokipakka, Mikael Ruohomaa (jutun arkistokuvassa) ja Juuso Puustinen, sekä hiljattain joukkueen maalivahtivalmentajaksi palkattu Jari Kaarela poseeraavat kasvomaskeissa joukkueen bussin edessä.

– Suomalainen legioona täydessä kokoonpanossa saapui ajoissa, päivityksessä todettiin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.