”Ei ole suuri asia” – Tuukka Rask kärsi NHL:n harjoitusleirillä loukkaantumishuolista, selätti nyt murheet

© Kuva: Getty Images

Tuukka Rask ja koko Boston Bruinsin yhteisö sai äskettäin osakseen pelottavia uutisia, sillä ykkösmaalivahti Rask joutui jättämään eräät harjoitukset kesken loukkaantumisen vuoksi.

Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy kertoi viime viikkoisten treenien jälkeen medialle, ettei hän ollut itsekään ihan kartalla suomalaisen tilanteesta. Toimittajien mukaan Cassidy ei vaikuttanut kuitenkaan huolestuneelta.

Nyt savonlinnalaistorjujan tilanne on se, että hän on palannut askiin pienen tauon jälkeen. NHL:n suomenkielinen sivusto kirjoitti, että Bruinsin piti järjestää lauantaina joukkueen sisäinen harjoitusottelu, mutta kun vahvuudesta puuttui tuolloin peräti yhdeksän pelaajaa, jäi peli pelaamatta. Rask oli yksi heistä.

– Jos pelaajalta jää väliin yksi päivä, se ei ole suuri asia, joukkueen GM Don Sweeney totesi sunnuntaina levolliseen tyyliin.

Viime viikolla Vezina Trophy -finalistiksi nimetty Stanley Cup -voittaja torjui päättyneen runkosarjakauden aikana 41 ottelua prosentein 92,9. Bruins pääsi NHL:ssä suoraan pudotuspelien toiseen vaiheeseen.

LUE MYÖS:

Joonas Donskoin telonut NHL:n jäähykeisari sai ansaitsemansa

Kaapo Kakon NHL:n debyyttikauden haasteista ei tietoakaan – kovan luottamuslauseen antanut luotsi: ”Näyttää erilaiselta”

Patrik Laineelta kova viesti luotsilleen: Haluaa pelata ja ratkoa NHL:n pudotuspeleissä – ”Olen pystynyt osoittamaan kaikille, että…”