Liigajoukkue Lukko tiedotti kotisivuillaan, että seura on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen kykyjenetsijä Josef Boumediennen kanssa.

Entinen pelimies on ollut myös Lukon palkkalistoilla vuodesta 2018 asti. Jatkosopimuksen allekirjoittamiseen tätä ei kuulemma kauaa tarvinnut houkutella.

– Oli luontevaa jatkaa yhteistyötä. Lukko on pärjännyt hyvin ja Kallella (Sahlstedt) ja Pekalla (Virta) on selvät kuviot ja selvä visio, mihin suuntaan hommaa täytyy kehittää. Minun on ollut helppo astua tähän rooliin ja tehdä töitä yhdessä Kallen kanssa, Boumedienne toteaa.

Aikoinaan yhdessä pelanneet Boumedienne ja Sahlstedt ovat tehneet Lukossa erinomaista työtä. Joukkue näytti viime kauden runkosarjassa, että se nousi talven aikana jopa mestarisuosikiksi.

– Kun tuossa olen jutellut muiden joukkueiden edustajien kanssa, niin kyllä sieltä tuli selkeää viestiä, että Lukko olisi ollut pelottava vastustaja pudotuspeleissä. Kiva olisi ollut nähdä, miten keväällä olisi käynyt, mutta yhtä kiinnostavaa on seurata, kuinka käy, kun aloitetaan taas puhtaalta pöydältä!

Boumedienne kertoo, ettei hän ja Sahlstedt ole vielä kertaakaan kohdanneet pelaajaa, jonka hankinnasta he olisivat eri mieltä.

Pelaajaurallaan Boumedienne pelasi Suomessa usealla eri kaudella. Hän kantoi Tapparan, Kärppien ja Jokerien pelipaitoja. Ruotsalainen on kaksinkertainen suomenmestari.