Jesse Puljujärven yllä yhä isot odotukset Edmontonissa – nyt puhuu seurapomo: ”10 vuoden päästä…”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersinin seurapomo Ken Holland sai vastailla jälleen median edessä tuttuun aiheeseen Jesse Puljujärven tulevaisuudesta.

Oilersin GM:ksi täksi kaudeksi Detroit Red Wingsistä pestattu Holland odottaa Puljujärven olevan osa joukkueen tulevaisuutta.

– Kerroin hänelle konferenssipuhelussa, että 10 vuoden päästä hän voi katsoa taaksepäin liittyen siirtoonsa takaisin Suomeen ja olla iloinen siitä. Se (siirto) mahdollistaa hänelle ison peliajan sekä itseluottamuksen kehittämisen, Holland muistuttaa.

Suomalainen ei ollut Hollandille erityisen tuttu pelaaja vielä tämän varausvuonna 2016, jolloin seurapomo johti Red Wingsin hiipumassa ollutta ex-dynastiaa.

– Rehellisesti sanottuna en tarkkaillut häntä juurikaan hänen varausvuotenaan. Emme varanneet tuolloin (Detroitin kanssa) korkealta. Hän on yhä nuori pelaaja ja on harvinaista löytää 193-senttistä pelaajaa, jolla on myös taitoa. Useimmat pelaajista eivät vastaa odotuksiin ennen kuin ovat 22-23-vuotiaita, joten aika näyttää, Holland pyöritteli.

Hyökkääjä itse näytti jo aiemmin kesällä vihreää valoa mahdolliselle NHL-paluulleen juuri Oilersin paidassa. 22-vuotiaan kärkivarauksen uskotaan silti viettävän vielä tulevan kauden Euroopassa.

LUE MYÖS: Sami Vataselle luvassa jättivastuu – kaksi Carolina-tähteä sivussa Rangersiä vastaan


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!