Mediajätti: näitä suomalaisia kannattaa seurata NHL:n pudotuspeleissä

© Kuva: Getty Images

Urheilumediajätti Sportsnet listasi artikkelissaan NHL:n pudotuspelien kiinnostavimmat pelaajat. Jokaisesta joukkueesta valittiin yksi nimi. Suomalaisia listalle mahtui kolme: Sami Vatanen, Erik Haula ja Roope Hintz.

Artikkelissa hehkutettiin Vatasta, jolle on tarjolla poikkeuksellisen isoa roolia Carolina Hurricanesin puolustuksessa.

– Brett Pesce ja Dougie Hamilton eivät ole valmiina ensimmäisessä pelissä, ja se antaa isomman roolin muille. Vaikka Vatanen ei ole pelannut peliäkään Carolinassa, koska oli loukkaantunut vaihtokaupan aikaan, harjoitusottelussa hän pelasi reilut 20 minuuttia ja sai sekä ylivoima- että alivoima-aikaa.

Florida Panthersista Sportsnet puolestaan nostaa esiin Erik Haulan.

– Haula liittyi Panthersiin seitsemän pelin ajaksi siirtotakarajan jälkeen ja kirjautti kaksi syöttöä. Tämä kaveri on muutaman kauden päässä 29 maalin kaudesta, mutta hän on myös vaihtanut sittemmin joukkuetta kahdesti ja on ajautumassa vapaaksi agentiksi. Hänellä on työmaata hioakseen imagoaan kakkosketjun pistemiehenä.

Kolmas suomalainen listalla on Dallas Starsin Roope Hintz.

– Oma suosikkini, Hintz, pelasi vahvasti viime kauden lopulla ja iski viisi maalia ja kahdeksan tehopistettä 13 pudotuspeliottelussa. Dallas ei juuri tee maaleja (vaikka sitä ei uskoisi heidän kokoonpanostaan), joten he tarvitsevat maaleja keneltä tahansa. Hintziä on hauska katsoa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.