Ilves on tehnyt merkittävän pelaajakiinnityksen tulevalle kaudelle.

Tamperelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen maalivahti Lukas Dostalin kanssa.

– Kolmannen kautensa Ilveksessä aloittava Lukáš Dostál on päivästä yksi alkaen ansainnut asemansa joukkueen sisällä omalla pelaamisellaan ja persoonallaan sekä asenteellaan ja nöyryydellään jääkiekkoa ja pelikavereitaan kohtaan.

– Hänen kaikesta tekemisestään huokuvat suunnitelmallisuus, kilpailullisuus sekä tavoitteellisuus, jotka NHL-tason lahjakkuuteen yhdistettynä ovat mahdollistaneet erittäin nopean kehittymisen, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

Nuori tshekkimaalvahti pelasi Ilveksessä kuluneella kaudella ja hänet valittiin koko sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Dostal pelaa tamperelaisseurassa lainalla Anaheim Ducksista.

Dostalin lisäksi myös Arttu Ruotsalainen jatkaa lainalla Ilveksessä.