Nyt se on varmaa! Jesse Puljujärvi jatkaa Kärpissä

© Kuva: Juha Tamminen

Kärpät on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Puljujärvi edusti viime kaudella Kärppiä 56 ottelua tehopistein 24+29=53 ja muodosti tehokkaan tutkaparin yhdessä Juho Lammikon kanssa. 22-vuotias Edmonton Oilersin 1. kierroksen varaus sijoittui Liigan runkosarjan pistepörssissä neljänneksi.

– Viime kaudesta jäi kokonaisuutena tosi hyvät fiilikset. Joukkueessa oli hyvä henki ja voitimme paljon pelejä. Omakin peli tuntui hyvältä, ja pystyin ottamaan steppejä eteenpäin monissa pienissä asioissa, Puljujärvi kommentoi Kärppien verkkosivuilla.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on iloitsee ”Puljun” päätöksestä jäädä kotiin vielä ainakin yhdeksi vuodeksi.

– Yhdeksi Liigan parhaista pelaajista noussut Puljujärvi tuo joukkueeseen paljon ratkaisuvoimaa. Kärpät taas tarjoaa nuorelle hyökkääjälle erinomaisen alustan kehittyä ja ottaa koko ajan suurempaa vastuuta joukkueen sisällä, Aho kommentoi.

– Olemme käyneet Jessen ja hänen agenttinsa kesken hyvin avointa keskustelua siitä, mitä NHL:n puolella voi tapahtua. Jessellähän on oikeus tehdä sopimus NHL:ään, mutta kukaan ei tarkalleen tiedä mikä tilanne Pohjois-Amerikassa on ensi kauden suhteen. Tällä sopimuksella Jesse on Oulun Kärppien täysivaltainen jäsen ja tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta, Aho avaa Kärppien tiedotteessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.