Kaupataanko Patrik Laine Winnipegistä? Asiantuntija: ”En olisi yhtään ihmeissäni, jos…”

© Kuva: Getty Images

Vielä muutama vuosi sitten Winnipeg Jets oli yksi NHL:n vahvimmista joukkueista. Seuran pakisto on kuitenkin heikentynyt kausi kaudelta, ja kaudelle 2019-20 joukkueelle ei annettukaan kummoisia odotuksia.

NHL-asiantuntija David Pagnotta arvelee, että seuraavalle kaudelle Winnipeg tekee isoja muutoksia.

– Heillä oli paljon loukkaantumisia. Kaiken huomioon ottaen tämä oli heiltä melko hyvä kausi etenkin, kun he menettivät Patrik Laineen ja Mark Scheifelen karsintasarjassa. Moni odotti heidän pärjäävän huonommin, kun ottaa huomioon kuinka huono heidän pakistonsa on. Nyt on heidän mahdollisuutensa tehdä muutoksia asian suhteen, Pagnotta kommentoi Sportsnetille.

– En olisi yllättynyt, jos Patrik Laineen siirtohuhut alkaisivat taas, kun hänen sopimustaan on yksi vuosi jäljellä. En olisi yhtään ihmeistäni, jos se alkaisi draftissa, kauden alussa tai siirtotakarajalla.

Laineen nykyinen vuosipalkka on 6,75 miljoonaa dollaria. Seuraavan sopimuksen uskotaan tuovan runsaan palkankorotuksen, johon Winnipegillä ei välttämättä ole varaa, kun puolustusta pitäisi vahvistaa. 68 runkosarjaottelussa Laine merkkautti tehot 28+35=63.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.