Vastoinkäymiset eivät loppuneet koskaan, Patrik Laineen kohtalo latisti Jets-kipparin – ”Ei meillä ollut tuuria tipan vertaa”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin osalta sen kauden viimeiset ottelut jättivät valtavasti jossiteltavaa. Calgary Flames lähetti Jetsin lauluun pudotuspelien ensimmäisessä vaiheessa voitettuaan ottelusarjan 3-1.

Jets kaatui saappaat jalassa, ja viimeiseksi jääneessä neljännessä Flames-pelissä sen kokoonpanosta puuttuivat valtavan tärkeät Patrik LaineBryan Little ja Mark Scheifele.

Kippari Blake Wheeler sanoi seuran kotisivuilla, että kauden osalta hanskat olisi voitu lyödä tiskiin jo aikapäiviä sitten.

– Olen ylpeä ja samalla pettynyt. Ei meillä ollut tuuria tipan vertaa. En sano, että tässä olisi käynyt toisin, jos Mark ja Pate olisivat olleet mukana, mutta olisin halunnut pelata niiden kanssa ja nähdä, mitä sitten olisi tapanhtunut.

Jetsille ainakin tapahtui paljon. Joukkueen kausi alkoi 13 kuukautta sitten, ja päättyi 6. elokuuta.

– Minulla ei ole ollut sellaista joukkuetta, joka olisi käynyt vastaavan läpi, päävalmentaja Paul Marice kertoi viitaten pelaajien menettämiseen ja kaikenmaailman loukkaantumisiin.

– Tunne on totaalisen tyhjä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.