Kallis möläytys? Tuukka Raskille vaaditaan hyllytystä: ”Olisin raivona, jos…”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin suomalaisvahdin Tuukka Raskin suorat kommentit liittyen NHL:n pudotuspelien ”tylsyyteen” ovat aiheuttaneet perjantaina puhetta kiekkopiireissä.

– Ei tuo nyt kovin kovasti pudotuspelikiekolta tunnu, vaan pikemminkin treenipelaamiselta, jos ihan rehellisiä ollaan. Eihän siellä ole faneja, Rask oli ladannut haastattelussa.

NBC Sports Bostonin paikallistoimittaja Joe Haggerty tarttui perjantaina Raskin kohukommentteihin.

Haggerty toivoo, että ”epämotivoitunut” Rask hyllytettäisiin ensi ottelussa.

– Rask kutsui Toronton NHL-kuplan pelejä ”tylsäksi” ja vertasi niitä näytösotteluihin, joissa ei ole yleisöä. Hän ei kuulemma odota mitään tuloksien suhteen. Nämä kaikki puheet tulivat tappio-ottelun jälkeen, jossa hänellä oli 89,9 torjuntaprosentti – eikä hän edes taistellut kovaa löytääkseen kiekon. Aloittakaa (Jaroslav) Halakilla seuraava ottelu, Haggerty tilitti Twitterissä.

– Täytyy myös muistaa, että Raskilta ei edes kysytty mielipidettä tähän aiheeseen. Hän ei vastannut kysymykseen, jossa häneltä tiedusteltiin maalin edustalla tapahtuvasta hämmingistä. Lupaan, että jos Halak laitetaan maaliin, ja hän pelaa hyvin Bruinsin voittaessa, niin Rask ei pidäkään asioita enää niin tylsänä, toimittaja jatkoi.

Haggerty uskoo, että Raskin möläytystä ei otettu hyvillä mielin vastaan Bruinsin pukukopissa.

– Jos olisin hänen joukkuetoverinsa, joka taistelisi kovaa ja pistäisi itseään likoon, niin olisin raivona. Kyseenalaistaisin tosissaan sen, että pystyykö Raskiin luottamaan silloin, kun häneltä vaaditaan täydellistä sitoutumista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.