Sebastian Aho muisteli NHL Without a Mapissa helmikuista ottelua, jossa Carolina Hurricanesin maalilla nähtiin kotihallin jääkoneen kuljettaja.

42-vuotiaasta David Ayresista tuli Toronto Maple Leafs -kamppailussa yllättäen NHL-maalivahti, kun Hurricanesin molemmat maalivahdit loukkaantuivat toisen erän aikana.

Ayres hälytettiin maalille 4-1-johtoasemassa, mutta siitäkin huolimatta kaikki uskoivat Maple Leafsin nousevan voittoon. Toisin kuitenkin kävi, sillä Hurricanes nappasi täyden pistepotin maalein 6-3 – ja zamboni-kuskista tuli seuran sankari.

– Ihan rehellisesti ajattelin, että me hävitään tää peli. Kaksi ekaa laukausta meni sisään, ja ajattelin, että tämä päättyy varmaan 12-4.

– Toisen erän lopussa se otti yhden hyvän torjunnan ja joukkue hurrasi hirveästi yhdessä. Kolmannen erän alkuun tehtiin pussi, ja mä olin sillein, että tässähän onkin sauma voittaa. Sitten tuli toinen pussi ja kolmen maalin johto, eikä Toronto tainnut ampua sen jälkeen montaa kertaa. Joka ikinen laukaus blokattiin, karvattiin ja riistettiin. Se oli kyllä huikea peli, Aho muisteli tapahtunutta.

Mikäli haluat katsoa Ahon haastattelun kokonaisuudessaan, voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet, NHLWAM