Suomen Jääkiekkoilijat ry eli Pelaajayhdistys on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen Jari Kostiaisen.

– On etuoikeutettua saada valvoa jääkiekkoilijoiden asemaa suomalaisessa urheilukentässä. Urheilu ja jääkiekko lajina antavat uskomattoman paljon merkitystä ihmisille arkeen, siksi on tärkeää myös huolehtia pelaajien hyvinvoinnista. Kaikkien etu on se, että urheilijat voivat hyvin, koska ilman pelaajia ei ole peliä, Kostiainen toteaa yhdistyksen tiedotteessa.

55-vuotias Kostiainen on tehnyt työuransa mainos- ja viestintätoimistoissa ja verkkokoulutukseen erikoistuneissa yrityksissä – asiantuntijasektorilla, jossa toiminta ja osaaminen ovat keskittyneet viestinnällisten ja sähköisten palveluiden tuottamiseen.

– Aiempi työ myös rakentamisen järjestökentässä antaa minulle hyvän näkemyksen järjestötoiminnan tunnettuuden ja uskottavuuden kehittämiseen. Taustastani eri rooleissa jääkiekon parissa antavat mainiot lähtökohdat ymmärtää SJRY:n muuttuvat tarpeet, Kostiainen painottaa.

Kostiainen aloittaa tehtävässään 24.elokuuta. Pelaajayhdistyksen aiempi toiminnanjohtaja Jarmo Saarela jää puolestaan eläkkeelle 1.marraskuuta alkaen. Saarela hoiti tehtävää vuodesta 2001 lähtien