Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen on pyörinyt lähes päivittäin torontolaismedian siirtospekulaatioissa odotuksiin nähden vaisuhkosti sujuneen kauden sekä Leafsin tukalan palkkakattotilanteen myötä.

Kapasen lisäksi siirtohuhuissa on vilahdellut myös keskushyökkääjä Alexander Kerfootin nimi. NHL-toimittaja Lyle Richardsonin mukaan kumpikaan kaksikosta ei kuitenkaan toisi seuralle vaihdossa sen kaipaamaa ykköspakkiparin puolustajaa.

– Kapanen tai Kerfoot voisivat parhaimmillaankin tuoda vaihdossa kakkospakkiparin oikeakätisen puolustajan. Heistä ei saa vaihdossa kärkiparin puolustajaa, ellei mukaan iske 1. kierroksen varausvuoroa tai huippuprospektia. Tämän lisäksi Leafsin pitäisi etsiä treidikumppania seuroista, jotka haluavat leikata palkkamenojaan, Richardson järkeilee.

Myös Mikko Lehtonen saattaa omalta osaltaan sekoittaa Toronton puolustuspakkaa tulevalla kaudella. KHL:n parhaaksi puolustajaksi viime kaudella valittu MM-kultapuolustaja solmi Leafsin kanssa vuoden NHL-sopimuksen keväällä.

LUE MYÖS: Kasperi Kapaselle jälleen murskatuomio – treidi ainoa oikea ratkaisu? ”Todellinen pettymys!”