Dallas Stars on ollut NHL:n pudotuspeleissä väkevässä iskussa, vaikka joukkue nyt torstaiaamuna sattuikin häviämään Colorado Avalanchelle pudotuspelien kolmannessa vaiheessa luvuin 4-6. Tähtipaidat johtavat ottelusarjaa voitoin 2-1.

Yksi Dallasin kuumimmista nimistä on ollut Esa Lindell, joka latoi aiemmin eräässä Avs-pelissä huikean maalin. Hän ryösti keskialueella kiekon Joonas Donskoilta, ja lähti karkumatkalle Mattias Janmarkin kanssa, mutta päätti laukoa itse.

Colorado-vahti Pavel Francouz torjui kiekon eteensä, ja Lindell huitoi sitä vielä kahteen kertaan, ennen kuin sain pelivälineen yli maaliviivasta.

Fuck Dave Portnoy ⬇️

@TheReplayGuy
🚨 Esa Lindell
4-2 #GoStars

– Se oli ponnistus, puhdasta intohimoa ja ponnistelua, Starsissa valmennusvastuun kantava Rick Bowness sanoo seuran kotisivuilla kysyttäessä maalista.

– Häntä ei kumottu millään. Ja hän näki tiloja ja käytti tätä hyväkseen. Se oli puhdasta päättäväisyyttä.

Samaa Lindellin tekemisessä on ollut nähtävissä koko kauden. Helsinkiläislähtöinen tähti latoi runkosarjan 63 pelissä tehot 3+20=23 (+5), 12 pudotuspeliottelun saldo on nyt 1+4=5 (-3).

– Olemme nähneet muutamia tapauksia, joissa hän lähtee liikkeelle, luistelee, on vahva ja voimakas, joukkuekaveri Joe Pavelski kehuu.

LUE MYÖS:

NHL:n asiantuntija ylisti Mikko Rantasen vahvuutta – tähän ei moni kykene? ”Lista on todella lyhyt”