Leijonien maailmanmestaripakki Anssi Salmelaa (arkistokuvassa) ollaan viemässä sveitsiläisestä NLA-joukkue Biel-Biennestä itävaltalaiseen IceHL-porukka Klagenfurteriin. Tästä huhuilee itävaltalainen Kronen Zeitung -lehti.

Viime kaudella 37 pelissä tehot 5+11=16 (-12) tehneen vuoden 2011 maailmanmestarin siirtoa Bielistä on huhuiltu pidempi tovi.

– Suoraan sanottuna olisin yllättynyt, jos hän aikoo pelata vielä kolmannen kauden Biel-Biennessä, urheilumanageri Martin Steinegger myönsi huhtikuussa sveitsiläisen Swiss Hockey Newsin mukaan.

MM-kisoista mitalisuoran ottaneen Salmelan lähtöä NLA:n ylemmän keskikastin porukasta puoltaa se fakta, että pelaaja on melkoinen kiekkokiertolainen. Bielissä toista kauttaan pelannut Salmela on pelannut kaksi peräkkäistä kautta yhdessä joukkueessa edellisen kerran kaudella 2011-12. Silloin hän edusti KHL-joukkue Avangard Omskia.